Projekt Tavolino Di Malou

2021-06-28

Vi har fått vara med och utveckla vackra sommargågatan Rörstrandsgatan, se och läs mer om en av restaurangerna!

På den häftiga och levande sommargågatan Rörstrandsgatan har vi levererat och uppfört ett stort antal uteserveringar till krögarna som finns där. En av dem är den otroligt gemytliga italienska restaurangen Tavolino Di Malou.

Här kan du njuta av utsökta italienska råvaror och blir serverad av ägarna Ari och Malou, som alltid erbjuder service på högsta nivå.

På Tavolinos uteservering står nu en pergolalösning i världsklass, nämligen en s.k. bioklimatisk pergola från en av de främsta producenterna i världen – Pratic.

Sedan en tid tillbaka är vi en partner till italienska Pratic och nu är begräsningarna få för oss för att skapa just er ultimata utemiljö.

Med en bioklimatisk pergola lik den hos Tavolino får ni ett plattare, öppningsbart tak med antingen aluminiumlameller som klarar snölaster upp till 400 kg/kvm eller ett öppningsbart tak med PVC-duk. Senaste designen, integrerad vattenavrinning, integrerad LED belysning, möjligheter till skjutbara glaspartier och mycket därtill. Ja ni märker, här lämnas inget åt slumpen. Precis som hos Ari & Malou på Tavolino di Malou.

record.title

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå