PERGOLAMARKISER

En modell för varje behov

Våra pergolamarkiser är något utöver det vanliga, här kan du nämligen skräddarsy din taklösning precis så som du vill ha den. Väggfast, fristående, LED belysning, infravärme är några av de alternativen du kan välja på.

Alla modeller har en sak gemensamt, nämligen design. De är smakfullt designade och håller riktigt hög kvalitet, det vill säga den bästa kombinationen. För dig som är ute efter en betydligt mer vädersäkrande lösning än en traditionell terrassmarkis så är våra pergolamarkiser rätt då duken är i en vattentät PVC. Aluminiumprofilerna är anpassade för att klara stora påfrestningar.

FALCATE TECTONA

I Falcate Tectona har du en väggfast modell med snäppet grövre profiler än MINIMA där även utfallet går att få djupare/längre. Även här är taket i halvmåneform för att skapa en elegantare inramning.

Här kan ni lägga till LED belysning och infravärme kombinerat med önskad färg på profiler och takduken för att verkligen få er pergolamarkis unik.

SUBULATE MINIMA

Väggfast pergolamarkis med rak takform.

Tillval som LED belysning och infravärme för att få till den sköna känslan på er uteservering. Perfekt att kombinera med våra glasräcken/vindskydd Click it Up eller Citi Lä.

SUBULATE TECTONA

Ställs det krav på en kraftigare väggfast pergolamarkis i en miljö där det kan blåsa rejält? Då ska ni välja en SUBULATE TECTONA som är en modell kraftigare än MINIMA.

Här får ni en riktig pålitlig pergolalösning som osar kvalité och design med integrerad vattenavrinning och tillval som LED belysning och infravärmare. Lägg till något av våra glasräcken/vindskydd Click it Up eller Citi Lä för att skapa en vädersäkrad uteservering.

UNIFOLIATE MINIMA

Har ni en mindre yta där ni önskar ha en fristående pergola med en design utöver det vanliga?

UNFOLIATE MINIMA erbjuder en stilren look som passar perfekt för er mindre uteservering, lägger ni till något av våra snygga glasräcken/vindskydd från Click it Up eller Citi Lä så skapar ni även en vindskyddad och skön miljö till era gäster. Tillval som LED belysning och infravärmare gör pergolan komplett.

UNIFOLIATE TECTONA

Precis som till våra andra lösningar så finns det möjlighet att välja kraftigare modeller och profiler där vädret ställer höga krav på stabilitet.

UNIFOLIATE TECTONA är en kraftigare modell av fristående pergola som går att bygga över stora ytor, med ett halvmåneformat tak som är fullt öppningsbart får ni även en design som verkligen sticker ut. Skapa en vädersäkrad utemiljö både uppifrån och från sidorna genom att lägga till våra glasräcken/vindskydd från Click it Up eller Citi Lä.

B CUBE CLASSIC

Uteservering året runt? Modern design? Snöklassat tak? Då har vi vår väggfasta pergola B CUBE FREEDOM som erbjuder allt ni kan önska er.

Det fullt öppningsbara, isolerade och platta lamelltaket ger en magisk känsla för era gäster som oavsett väderlek kan njuta av mat och dryck hos er. Till denna pergolalösning går det att lägga till isolerade glaspartier i modell antingen skjutbara eller motoriserade höj och sänkbara.

B CUBE FREEDOM

Pergolamarkisernas Rolls Royce!

Självklart kan vi även erbjuda er en fristående B CUBE där ni får en pergola och uterum av senaste designen för året runt användning.

Här kan ni skapa en utemiljö som slår det mesta, när det fullt öppningsbara taket och de skjutbara glaspartierna öppnas upp så får gästerna en känsla av att sitta ute. Tak och glas är isolerade vilket gör det möjligt för gästerna att sitta kvar när vädrets makter vill annat. Lägg till LED belysning och infravärmare för att ha marknadens vassaste uteservering.